Weekend van de Korte Broek

19 en 20 april 2024
Feesttent Boekfos Asse

Op onderstaande pagina vinden jullie meer praktische informatie rond de activiteiten tijdens het weekend van 19 en 20 april 2024. Tickets voor het kinderzangfeest en de fuif zijn te koop via dezelfde website. Opgelet, leden van een jeugdbeweging kunnen aan kortingstarief binnen op het Kinderzangfeest! Via de knop ‘kortingstickets Kinderzangfeest’ op deze pagina wordt de kortingscode automatisch verwerkt.

Op 19 april trappen we ons feestweekend af met een fantastische quiz!

Deze quiz is jammer genoeg al uitverkocht! Welk team zal zich kronen tot slimste ploeg van Asse? Ingeschreven teams zijn op 19 april welkom in onze feesttent op de Boekfosparking. De opbrengst van de quiz gaat ook naar onze wekelijkse werking.

-Deuren openen om 19u30, eerste vraag wordt gesteld om 20u
-Feesttent Boekfos Asse (achteraan de parking)
-4 tot 6 personen per ploeg
-€5 per persoon
-Drankjes en snacks zijn beschikbaar (ter bevordering van het denkvermogen)

Op zaterdag 20 april gaat de tweede editie van het kinderzangfeest door, een organisatie van vzw ’t Smiske, samen met onze scouts. Het kinderzangfeest start in de namiddag met optredens van de Appelmoesband en de Ketnetband, 2 klassiekers! Nieuw dit jaar is dat het kinderzangfeest zal overgaan in onze traditionele fuif, de ‘Nacht van de Korte Broek’. Het is dus mogelijk te blijven plakken en je kan om 18u zelfs genieten van een optreden van onze Assesse covergroep Bump. De Jins zullen zorgen dat er genoeg te eten is, dus koken hoeft alvast niet die avond. Leden van een jeugdbeweging (Scouts, Chiro, KSA, KKOS, …) hebben recht op kortingstarief. Voorwaarde is wel dat ze in uniform (minstens das) komen, zodat ze herkenbaar zijn aan de inkom. Om van het kortingstarief te genieten (6 euro in plaats van 9 euro) kan je tickets bestellen via onderstaande knop ‘Kortingstickets Kinderzangfeest’.

De Nacht van de Korte Broek staat weer op het programma! Knallende muziek, frisse pintjes, ambiance en een grote rode tent. Een ideale combinatie!

Met je ticket voor de fuif heb je toegang tot de tent vanaf 18u, dus kan je gerust het optreden van Bump meepikken. Welkom!

Line-up: https://fb.me/e/1K2aY9BEb