Inschrijven?

Inschrijvingen werkjaar 2019-2020

Beste ouders,

Ons ledenaantal is de laatste jaren enorm gegroeid, dit mede dankzij het vertrouwen dat velen onder jullie in onze werking hebben gelegd. Dat vinden wij natuurlijk fantastisch, maar anderzijds willen we voorkomen dat het groeiende ledenaantal de kwaliteit van onze activiteiten beïnvloedt.

Sinds enkele jaren is er dan ook een beperking op het aantal nieuwe
inschrijvingen. Op deze manier kan de leiding de controle bewaren over de groepen en blijft het voor leden en leiding aangenaam op de zondagse activiteiten.

We zullen per tak (afhankelijk van het aantal vrije plaatsen) een beperkt aantal nieuwe leden toelaten.

Leden die dit jaar ingeschreven waren hoeven zich niet opnieuw in te schrijven, zij gaan automatisch over naar een hoger jaar. Als je je kind wil uitschrijven voor het volgend werkjaar, gelieve dan vóór de start van de inschrijvingen, dit te laten weten aan Lars Myny (heleen@scoutsengidsenasse.be).

Voor nieuwe leden die zich wensen in te schrijven: We werken ook dit jaar met online inschrijvingen. Dit zal beschikbaar worden op onze site op 1 september om 8u 's ochtends. Broers en zussen krijgen nog steeds voorrang, zij kunnen zich inschrijven van donderdag 29/08 om 8u 's ochtends tot en met zaterdag 31/08 20u 's avonds en zo van hun voorrang te genieten.

OPGELET: Mist u het inschrijvingsmoment voor broers en zussen? Dan zal u helaas niet meer van voorrang kunnen genieten en kan u enkel nog inschrijven tijdens het algemene inschrijvingsmoment op 1 september.

Nadien krijgt u dan een mail toegestuurd met de boodschap of uw kind al dan niet is ingeschreven bij ons. Zolang u geen bevestigingsmail heeft gekregen, is uw kind niet ingeschreven. Voor de ouders die voor de eerste keer hun kind hebben ingeschreven (en een bevestigingsmail gekregen hebben) wordt er een infomoment georganiseerd waar u met al uw vragen bij de groepsleiding terecht kan. Dit zal doorgaan op 22 september tussen 13u en 14u.

Op 22 september openen wij, naar goede gewoonte op de autoloze zondag, het nieuwe scoutsjaar. Iedereen (incl. nieuwe leden) wordt dan om 9u30 aan de lokalen op de Boekfos verwacht. Hiervoor gaat iedereen nog een brief ontvangen.

Inschrijvingen tijdens het jaar zijn ook mogelijk, hoewel we afraden om uw kind op het einde van het jaar in te schrijven. Ook hier is de voorwaarde natuurlijk dat de desbetreffende tak nog niet vol zit.

Klik bovenaan op 'Lid worden' om in te schrijven. (Opgelet dit is enkel beschikbaar tijdens de inschrijvingsperiode.)

Voor verdere vragen, aarzel niet: contact

Stevige linker,

Groepsleiding

Scouts en Gidsen Asse