Lidgeld en fiscale attesten

 
  • Hoe betalen?

Als u hebt beslist om weer eens een geweldig jaar te willen beleven, gelieve dan zo snel mogelijk
€ 50 over te schrijven op het rekeningnummer BE68 4330 1722 8134 met vermelding van naam en tak. Reeds ingeschreven leden worden verwacht hun lidgeld voor 15 oktober betaald te hebben.

Uw kind is dan het hele jaar door verzekerd tijdens alle scoutsactiviteiten, het kamp inbegrepen.

Leden die hun lidgeld niet tijdig hebben betaald, zijn dus niet verzekerd en zullen ook geen Scougi meer ontvangen !

  • Nieuwe leden

Nieuwe leden kunnen eerst enkele activiteiten meespelen zonder meteen het lidgeld te moeten betalen. Dit om te voorkomen dat, indien het toch niet is wat uw kind verwacht had, er onnodige kosten gedaan worden. Na een derde of vierde activiteit verwachten wij dat er lidgeld betaald wordt.

  • Fiscale attesten

Vakantieactiviteiten, waaronder zomerkampen van erkende jeugdbewegingen, zijn fiscaal aftrekbaar. Dit geldt wel enkel voor kinderen onder de 12 jaar. Er is tot 11,2 euro per dag aftrekbaar wat betekent dat de volledige 75 euro aftrekbaar zou zijn. Indien vragen, bel de groepsleiding voor meer info.

Indien U dit document verloren hebt, gelieve contact op te nemen met de jeugdwerking van Asse.
Wat reeds langer kan, is een gedeelte terugbetaald krijgen door het ziekenfonds van jouw kind. Dit vraag je best eerst eens na. Bij uw ziekenfonds vind je zo’n standaardformulier dat je door ons moet laten invullen en dan terug aan de mutualiteit kan bezorgen.

  • Vragen?

Indien u vragen heeft in verband met het lidgeld kan u altijd een bericht sturen met onderstaand formulier. Wij helpen u dan graag verder.

CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.
5 + 8 =
Los dit eenvoudige wiskundige probleem op en voer het resultaat in. bijv. voor 1+3, voer 4 in.