Inschrijvingen werkjaar 2023-2024

Beste ouders, beste leden

Het kamp zit er op en beetje bij beetje kunnen we beginnen uitkijken naar volgend scoutsjaar. Er staat opnieuw een heel enthousiaste leidingsploeg klaar om jouw zoon/dochter elk weekend met open armen te ontvangen!

Hieronder vind je al wat meer informatie in verband met de inschrijvingen voor het volgende scoutsjaar:

- Wanneer jouw kind dit jaar al ingeschreven was, moeten jullie hem/haar niet opnieuw inschrijven; de inschrijving voor het nieuwe scoutsjaar gebeurt automatisch.

Als jouw zoon/dochter besloten heeft om volgend werkjaar niet meer naar de scouts te komen, vragen wij om voor de start van de inschrijvingen hem/haar uit te schrijven door een mail te sturen naar groepsleiding@scoutsengidsenasse.be .

- Nieuwe leden kunnen zich uiteraard ook inschrijven. Wegens ons grote ledenaantal is er sinds enkele jaren een limiet op nieuwe inschrijvingen. Het aantal leden hangt af per tak en kan je terugvinden op onze site. We doen dit zodat de leiding er voor iedereen een aangename en kwaliteitsvolle activiteit van kan maken.

- De inschrijvingen gebeuren volledig online. Ga tijdens de inschrijvingsperiode naar onze website https://scoutsengidsenasse.be/ en klik op ‘lid worden’. Het inschrijven begint vanaf zondag 27 augustus om 10 uur.

- Broers en zussen van reeds ingeschreven leden krijgen zoals altijd voorrang. Zij kunnen hiervan genieten van zondag 20 augustus om 10 uur tot en met vrijdag 25 augustus 20 uur. Wanneer je dit moment mist, kan je niet meer genieten van deze voorrang en kan je enkel nog tijdens het algemene moment inschrijven.

- Inschrijven tijdens het jaar is ook mogelijk, maar vergeet niet dat dezelfde regels van limieten gelden.

Jouw kind is pas volledig ingeschreven wanneer je van ons een bevestigingsmail ontvangt (niet die van Scouts & Gidsen Vlaanderen).

Voor ouders die voor de allereerste keer een kind naar de scouts sturen, houden wij tijdens de opening op zondag 18 september een infomoment. Verdere info hierover volgt nog.

Aarzel niet om ons te sturen indien er nog vragen zijn! (via messenger of groepsleiding@scoutsengidsenasse.be)

Stevige linker en tot in september!

De groepsleiding

Stan, Lonne en Oskar