Inschrijvingen werkjaar 2019 - 2020

Beste ouders, leden, sympathisanten en toekomstige leden en ouders.

Het kamp zit er al even op en het nieuwe scoutsjaar staat binnenkort weer voor de deur.

Daarom even een kort berichtje met de eerste informatie over het nieuwe jaar.

Was je vorig jaar al ingeschreven bij onze scouts dan hoef je je niet meer opnieuw in te schrijven. Binnenkort ontvang je van ons de uitnodiging voor onze startdag van het nieuwe werkjaar.

Heb je een broer of een zus die nog niet in de scouts zit maar al staat te springen om in september onze scoutsgroep te vervoegen? Dan hebben we goed nieuws! Broers en zussen krijgen ook dit jaar voorrang bij de inschrijvingen.  De inschrijvingen voor broers of zussen openen op donderdag 29/08 om 8u. De inschrijvingen sluiten weer op zaterdag 31/08 om 20u. Op onze website www.scoutsengidsenasse.be zal het inschrijvingsformulier gedurende deze periode beschikbaar zijn. OPGELET: Mis je dit inschrijvingsmoment? Dan zal je helaas niet meer van voorrang kunnen genieten en kan je enkel nog inschrijven wanneer de algemene inschrijvingen starten. Zie info verderop. Snel zijn is de boodschap!

Kom je in september voor het eerst naar de scouts en heb je geen broers of zussen die al in de scouts zitten? Dan moet je zeker en vast zondag 1 september om 8u in je agenda noteren. Dan starten de algemene inschrijvingen voor nieuwe leden. Deze inschrijvingen verlopen ook via onze website www.scoutsengidsenasse.be Ook hier geldt hetzelfde. Wees er snel bij want de plaatsjes zijn beperkt.

Daarnaast nog even dit: zat je dit jaar in de scouts maar kan je helaas om een bepaalde reden niet meer komen? Wat jammer! Stuur dan een mailtje naar larsm@scoutsengidsenasse.be om je uit te schrijven.

Tot binnenkort!

Stevige linker