Inschrijvingen 2020-2021

Inschrijvingen werkjaar 2020-2021

Beste ouders,

Ons ledenaantal is de laatste jaren enorm gegroeid, dit mede dankzij het vertrouwen dat velen onder jullie in onze werking hebben gelegd. Dat vinden wij natuurlijk fantastisch, maar anderzijds willen we voorkomen dat het groeiende ledenaantal de kwaliteit van onze activiteiten beïnvloedt.

Sinds enkele jaren is er dan ook een beperking op het aantal nieuwe
inschrijvingen. Op deze manier kan de leiding de controle bewaren over de groepen en blijft het voor leden en leiding aangenaam op de zondagse activiteiten.

We zullen per tak (afhankelijk van het aantal vrije plaatsen) een beperkt aantal nieuwe leden toelaten.

Momenteel is het voor ons onmogelijk om te voorspellen hoe het scoutsjaar er zal uit zien. Vanaf het moment dat de overheid en Scouts en Gidsen Vlaanderen ons toestemming geven om onze activiteiten te hervatten dan zullen er 41 enthiousiaste leiding klaar staan om uw kind een leuke zondag te laten beleven.

Leden die dit jaar ingeschreven waren hoeven zich niet opnieuw in te schrijven, zij gaan automatisch over naar een hoger jaar. Als je je kind wil uitschrijven voor het volgend werkjaar, gelieve dan vóór de start van de inschrijvingen, dit te laten weten aan Heleen Vrydag (heleen@scoutsengidsenasse.be).

Voor nieuwe leden die zich wensen in te schrijven: We werken ook dit jaar met online inschrijvingen. Dit zal beschikbaar worden op onze site op zondag 30 augstus om 8u 's ochtends. Broers en zussen krijgen nog steeds voorrang, zij kunnen zich inschrijven van maandag 24/08 om 8u 's ochtends tot en met vrijdag 28/08 20u 's avonds en zo van hun voorrang te genieten.

OPGELET: Mist u het inschrijvingsmoment voor broers en zussen? Dan zal u helaas niet meer van voorrang kunnen genieten en kan u enkel nog inschrijven tijdens het algemene inschrijvingsmoment op 30 augstus.

Nadien krijgt u dan een mail toegestuurd met de boodschap of uw kind al dan niet is ingeschreven bij ons. Zolang u geen bevestigingsmail heeft gekregen, is uw kind niet ingeschreven. Voor de ouders die voor de eerste keer hun kind hebben ingeschreven (en een bevestigingsmail gekregen hebben) wordt er een infomoment georganiseerd waar u met al uw vragen bij de groepsleiding terecht kan. Normaal gezien wordt dit gepland tijdens de opening van het scoutsjaar eind september. Omwille corona hebben wij nu nog geen idee wanneer dit zal plaats vinden.

Inschrijvingen tijdens het jaar zijn ook mogelijk, hoewel we afraden om uw kind op het einde van het jaar in te schrijven. Ook hier is de voorwaarde natuurlijk dat de desbetreffende tak nog niet vol zit.

Klik bovenaan op 'Lid worden' om in te schrijven. (Opgelet dit is enkel beschikbaar tijdens de inschrijvingsperiode.)

Voor verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

Stevige linker,

Groepsleiding