Inschrijvingen 2017 - 2018

Inschrijvingen voor het volgend werkjaar 2017 - 2018

Leden die dit jaar ingeschreven waren hoeven zich niet opnieuw in te schrijven, zij gaan automatisch over naar een hoger jaar.

Voor nieuwe leden die zich wensen in te schrijven: We werken vanaf dit jaar met online inschrijvingen. Dit zal beschikbaar worden op onze site op 1 september om 20u 's avonds. Broers en zussen krijgen nog steeds voorrang, zij hebben tijd tot 3 september 20u om zich in te schrijven en zo van hun voorrang te genieten. Na die datum wordt iedereen gelijk behandeld en geldt de wet van de snelste. Nadien krijgt u dan een mail toegestuurd met de boodschap of het kind al dan niet is ingeschreven bij ons. Voor de ouders die voor de eerste keer hun kind hebben ingeschreven (en een bevestigingsmail gekregen hebben) wordt er een infomoment georganiseerd waar u met al uw vragen bij de groepsleiding terecht kan. Dit zal doorgaan op 17 september tussen 13u en 14u.

Op 17 september openen wij, naar goede gewoonte op de autoloze zondag, het nieuwe scoutsjaar. Iedereen (incl. nieuwe leden) wordt dan om 9u30 aan de lokalen op de Boekfos verwacht. Hiervoor gaat iedereen nog een brief ontvangen.

Meer info: zie inschrijven?

Stevige Linker,

Victor & Anjoeta